We the Curious - interactive installation

By Dalziel & Pow

2018-08-23
Listed in categories: InteractionAudiovisual
Embraceds these philosophies: CuriosityMagicPlayTechnology
Screenshot of We the Curious - interactive installation
Copyright: Dalziel & Pow

We the Curious - interactive installation
by Dalziel & Pow

"We designed an engaging interactive installation for At-Bristol Science Centre, as part of the educational charity’s major relaunch as We The Curious.

Encouraging curiosity and exploration, the ground floor installation unlocks the stories of iconic Bristolian places, people and objects in a ‘Choose Your Own Adventure’ format. The hand-drawn illustrations respond to a visitor’s touch, triggering a variety of animations and sounds."

Listed in categories: InteractionAudiovisual